1. Ізомери у природі
2. Історія створення та розвитку теорії будови органічних сполук.
3. 3D-моделі молекул органічних сполук.
4. Октанове число та якість бензину.
5. Цетанове число дизельного палива.
6. Ароматичні сполуки навколо нас.
7. Смог як хімічне явище.
8. Коксування вугілля: продукти та їх використання.
9. Біогаз.
10. Вплив на довкілля вуглеводнів та їхніх похідних.
11. Екологічна безпечність застосування і одержання фенолу.
12. Виявлення фенолу в екстракті зеленого чаю або гуаші.
13. Вуглеводи у харчових продуктах: виявлення і біологічне значення
15. Натуральні волокна рослинного походження: їхні властивості, дія на організм людини, застосування
16. Штучні волокна: їхнє застосування у побуті та промисловості.
17. Етери та естери в косметиці
18. Біодизельне пальне.
19. Натуральні волокна тваринного походження: їхні властивості, дія на організм людини, застосування.
20. Анілін – основа для виробництва барвників.
21. Синтез білків.
22. Збалансоване харчування – запорука здорового життя.
23. Виведення плям органічного походження.
24. Синтетичні волокна: їх значення, застосування у побуті та промисловості
25. Рециклінг як єдиний цивілізований спосіб утилізації твердих побутових відходів.
26. Переробка побутових відходів в Україні та розвинених країнах світу
27. Перспективи одержання і застосування полімерів із наперед заданими властивостями.
28. Дослідження маркування виробів із полімерних матеріалів і пластмас
29. Виготовлення виробів із пластикових пляшок.
30. Найважливіші хімічні виробництва органічної хімії в Україні
31. Доцільність та шкідливість біологічно активних добавок.
2. Історія створення та розвитку теорії будови органічних сполук.
3. 3D-моделі молекул органічних сполук.
4. Октанове число та якість бензину.
5. Цетанове число дизельного палива.
6. Ароматичні сполуки навколо нас.
7. Смог як хімічне явище.
8. Коксування вугілля: продукти та їх використання.
9. Біогаз.
10. Вплив на довкілля вуглеводнів та їхніх похідних.
11. Екологічна безпечність застосування і одержання фенолу.
12. Виявлення фенолу в екстракті зеленого чаю або гуаші.
13. Вуглеводи у харчових продуктах: виявлення і біологічне значення
15. Натуральні волокна рослинного походження: їхні властивості, дія на організм людини, застосування
16. Штучні волокна: їхнє застосування у побуті та промисловості.
17. Етери та естери в косметиці
18. Біодизельне пальне.
19. Натуральні волокна тваринного походження: їхні властивості, дія на організм людини, застосування.
20. Анілін – основа для виробництва барвників.
21. Синтез білків.
22. Збалансоване харчування – запорука здорового життя.
23. Виведення плям органічного походження.
24. Синтетичні волокна: їх значення, застосування у побуті та промисловості
25. Рециклінг як єдиний цивілізований спосіб утилізації твердих побутових відходів.
26. Переробка побутових відходів в Україні та розвинених країнах світу
27. Перспективи одержання і застосування полімерів із наперед заданими властивостями.
28. Дослідження маркування виробів із полімерних матеріалів і пластмас
29. Виготовлення виробів із пластикових пляшок.
30. Найважливіші хімічні виробництва органічної хімії в Україні
31. Доцільність та шкідливість біологічно активних добавок.
Немає коментарів:
Дописати коментар